Apartmaji na Malti

Na Malti najdete veliko število apartmajev. Preverite spodnjo ponudbo in uporabite iskalnik za rezervacijo.

Booking.com

Valletta Hasting Suites (La Valletta)

Apartmaji Valletta Hasting Suites boste našli na odlični lokaciji v starem mestnem jedru glavnega mesta La Vallette. Štirje apartmaji se nahajajo v prenovljeni meščanski hiši tik ob parku Hastings Garden in le nekaj metrov od morja. Vsi apartmaji so primerni za 2-4 osebe, veliki so med 50-100m2. Opremljeni so z klimatsko napravo, balkonom ali teraso, kuhinjskimi pripomočki, LCD televizijo ter brezžičnim internetom. Brezplačno lahko z vami bivajo tudi kužki. V pritličju stavbe je angleški pub, nasproti pa manjša trgovina. Plaže na polotoku Silema so dosegljive z lokalnim trajektom.

Sea View apartments Portobello (Bugibba – St Paul’s Bay)

Apartmaji Sea View Portobello stojijo tik ob morju in nudijo razgled na številne barčice v marini St. Paul’s Bay. Sodobni dvosobni apartmaji so primerni za bivanje štiričlanske družine, dveh parov ali skupine prijateljev. Oprema: klimatska naprava, brezžični internet, LCD televizija, terasa, kuhinjski pripomočki, dvigalo … V bližini so obmorska promenada, številne restavracije in trgovine. 800m je do prodnate plaže in vodnega parka. 20 minut sprehoda ob obali je do znamenitega malteškega akvarija.

Mellieha Holiday Centre (Mellieha)

Turistično naselje Mellieha Holiday Centre boste našli na SZ delu glavnega otoka, 40min vožnje od Vallette. V naselju se nahaja 170 kamnitih hišic, izbirate pa lahko med dvoposteljno sobo in apartmaji velikosti 30-70m2. Odvisno od vrste nastanitve lahko v njih biva od 2-4 oseb. Vse hišice so opremljene z klimo, LCD televizijo, kopalnico in teraso na strehi. Apartmaji nudijo še manjšo kuhinjo. Na območju naselja deluje brezžični internet. Na voljo so večji zunanji bazen, notranji bazen in spa, otroška igralnica, supermarket, restavracija, kavarne ter športna igrišča. Naselje stoji ob znani peščeni plaži Mellieha Beach Bay.