Hostli na Malti

Na Malti najdete tudi pesto izbiro hostlov. Spodaj je nekaj predlogov, za rezervacijo hostla pa uporabite iskalnik.

Booking.com

Two Pillows Boutique Hostel (Sliema)

Hostel Two Pillows Boutique boste našli v središču živahnega mesteca Sliema, nasproti glavnega mesta La Valletta. Priljubljen hostel nudi mešane skupne sobe za 4 oz. 6 oseb ter udobne suite za 2 osebi. Slednje so opremljene tudi z lastno kopalnico. Vse sobe so klimatizirane, suite pa nudijo tudi lastno LCD televizijo. Na območju hostla deluje brezžični internet. Gostom je na voljo manjši spa z masažno kadjo in savno. V skupnem prostoru lahko gledate televizijo ali igrate namizne igre. Brezplačno si lahko izposodite kolesa. V bližini so različni bari, kavarne, trgovine in restavracije. Do središča Vallette se lahko sprehodite po obalni poti (cca. 3-4km) ali zapeljete z lokalnim trajektom.

PV Hostel (St. Julians)

PV Hostel je priljubljen pri mladih popotnikih, saj je v bližini veliko nočnih lokalov in pubov. Nahaja se v mestecu St. Julians, severno od La Vallette. Nudijo prijetne sobe za 2-4 osebe z kopalnico in sobe s skupnimi ležišči. Vse sobe nudijo možnost uporabe klimatske naprave. V pritličju sta na voljo skupna kuhinja ter prostor za druženje. Peščena plaža St. George Bay je oddaljena 200m. Do lokalnega trajekta v sosednji Sliemi je 2km sprehoda ob obali.

Casa Rocca Piccola B&B (La Valletta)

Nekoliko drugačno in predvsem nepozabno doživetje ponuja palača Casa Rocca Piccola. Palača / muzej / umetniška galerija ponuja med več kot 50 sobami tudi možnost prenočitve v stilu 16. stoletja. Na voljo je nekaj suit za 2 osebi ter družinske sobe s 4 ležišči. Vse sobe nudijo klimatsko napravo, lastno kopalnico in uporabo brezžičnega interneta. Vsak dan vam pripravijo kontinentalni zajtrk. Sprostite se lahko v prijetnem dvoriščnem vrtu. V sklopu stavbe je tudi odlična kavarna. Palača je le 5min sprehoda oddaljena od znamenite utrdbe St. Elmo.